De Zen Van Het Runnen Van

lopendWeet je en het begrijpen van de kracht van het runnen? Hardlopen is letterlijk een brandstof en rijdt bron voor je hele wezen! Hardlopen is niet alleen een oefening voor de benen en cardio-systeem, het is ook een oefening voor je geest, lichaam en geest. Toen ik op de middelbare school (lang geleden alweer) het leek wel of ik was uiterst gespannen met mijn leven. Alles wat ik wilde doen was het “weglopen” van mijn problemen op in plaats van omgaan met hen het hoofd op, als ik zou moeten doen. Ik wist dat ergens in mijn achterhoofd had ik het maar logisch, zie mezelf door middel van deze problemen, maar het was bewolkt met al die troep binnen, en je zou versteld staan hoe vol van uw geest, net zoals je ogen doen wanneer je zit in een rommelige up puinhoop, op zoek naar iets duidelijk en specifiek zijn.

Ik gewoon niet weten wat te doen

Maar ik wist wat ik wilde doen, en dat was om gewoon te lopen! Dus dat is wat ik deed, ik liep, ik liep zo snel en zo hard, dat ik zelfs niet kon zien rechtdoor. Het idee om dit te doen had gezeten en gebrouwen in mijn hoofd voor maanden, maar hardlopen is over de actie en doen, niet alleen te denken, en toen ik eenmaal brak afgelopen, kon ik kijk nooit terug. Ik herinner me nog de explosie in mijn ziel, en die opperste uitbarsting van vrijheid als het steeg en gepulseerde door mijn benen, mijn romp, en tenslotte in mijn hersenen. Mijn stress letterlijk weggesmolten en hoewel ik liep zo snel dat ik niet kon zien rechtdoor, mijn geest was eindelijk duidelijk, en ik kon zien dat oplossingen voor alle nu eenvoudige problemen die had geplaagd zo lang voor mij.

Was ik eindelijk in logisch denken, en ik was verslaafd en meteen verslaafd.

Ik heb gevonden dat het met de macht van het uitvoeren van, ik ben in staat om te fine-tunen van mijn hersenen, mijn lichaam en mijn geest, als het wordt gecombineerd in een diepe innerlijke vuur dat voortdurend branden van de binnenkant van ons allemaal. Ik denk dat de beste manier om uit te leggen wat hardlopen is voor mij zou zijn om deze te vergelijken met die van een rustige meditatie, en een state of mind waarin alle idee├źn en obstakels duidelijk en precies zijn. Ik ben nu op het punt waar ik ook daadwerkelijk uit te voeren, ten minste 3 keer per week. Dit doe ik omdat ik van genieten, en ik doe dit voor mijn wezen. Ik geef toe, ik was een van de gelukkigen, want ik was verslaafd juiste weg, en het kan een beetje moeilijker voor anderen, maar ik geloof dat het iets is dat we kunnen allemaal leren om lief te hebben, en geen liefde is, zonder zijn arbeid, of het op de neus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *